søndag 13. november 2011

Vintage jule- og engle bilder

Har åsså funne en del vintage jule- og engle bilda:) Skal bruke mange av dissa i mitt juleverksted;)



























4 kommentarer:

  1. Hei Christel, du er en stor kreativ sjel, flink til å tegne , du kan bare bytte ut tusj og blyant med pensel og maling. dette klarer du nok selv. du har skygge og lys på de rette steder. En flott side med mye flotte ting i, veldig inspirerende og koselig side man blir glad over å se på. Er du på facebook? Er de bildene du har funnet på nettet til å kunne bruke til eget bruk, ved salg av kort, eller har du fått dispansasjon fra kortlagerene til å bruke de? Mvh. Ragnhild.

    SvarSlett
  2. Hei igjen Christel, jeg trodde det var du som hadde tegnet det øverste bildet. men så at det sto at det var orginalen. Jeg kjenner noen som er flinke til å male , men det er ikke muligheter før etter jul, Jeg kan undersøke hvis du vil og undersøke pris. slik at du vet på forhånd hvor mye du kan betale. Kan du ikke kjøpe orginalen.? Mvh. Ragnhild.

    SvarSlett
  3. Hei hei!
    Takk før så mange fine ord:) Utrulig koselig å høre:)Har facebook, men har begrensa prosjektan mine til bloggen;)Har ikkje rettighetan til nån av disse bildan, men det aller meste e henta fra side som http://www.backgroundfairy.com/ og ei til veldig bra æ ikkje huske webadr. til (ny pc).. Dette e blogga som legg ut bilda og bakgrunna til den hensikta at folk ska kunne bruke det. Har ikkje tadd nån bilda fra side som ikkje har tillatt det, men kor dæm igjen har funne det fra kan æ ikkje svare på. Nån vintage kort e henta fra side som ebay, står ingen ting om at man ikkje kan benytte sæ av bildan av kortan, da det e selve korte dæm vil selge. Men e ganske sikker på at det aller meste (me mindre æ ha skreve anna kan brukes til egne kort og salg på hobbybasis.

    SvarSlett
  4. Ang maleriet e nok plassmangel det største problemet sia æ har ei lita leilighet med to helvegg bilda og bilda på alle mulige andre plassa;)Orginalen va egentlig ikkje så dyr (1500 trur æ) men fortsatt mye før en heltidsstudent;) Har nok ikkje råd til nåkka maleri nu, sia praksis tur til Sør-Afrika nærme sæ:) Men tusn takk for tilbudet!:)

    SvarSlett